Ben jij de nieuwe Dakspecialist van Prior? Wij vinden een lolletje op zijn tijd en een goede werkmentaliteit belangrijk. Help als Dakspecialist, Nederland verder te verduurzamen.

Vacature Dakspecialist

Als Dakspecialist monteer jij de zonnepanelen op daken van de gebouwen en huizen bij jou in de regio. Dit doe je samen met een vast team van monteurs. Heb jij minimaal LBO+ niveau, ben je handig en durf je het dak op. Dan zoeken wij jou.

Werken met collega`s

In onze teams vinden we een lolletje op zijn tijd en een goede werkmentaliteit belangrijk. Op deze manier hebben we in de regio Zeeland al duizenden zonnepanelen geïnstalleerd. Een groot compliment aan onze monteurs die dit mogelijk gemaakt hebben. Prior wil uitbreiden met meerdere teams.

Veilig werken met de beste materialen

Om te zorgen dat jij je werk perfect uit kan voeren werk je met de beste en nieuwste materialen. Daarbij is veilig werken in jouw functie erg belangrijk: jouw team krijgt de meest veilige steiger en bijbehorende valbeveiliging die er te verkrijgen is.

Jouw baan als Dakspecialist

Wat je gaat doen

  • Je bent als specialist verantwoordelijk voor de montage van de zonnepanelen op het dak.
  • Je weet als geen ander hoe belangrijk veilig werken is en bewaakt dit voor jouzelf en je collega’s op het dak.
  • Je werkt netjes en zorgvuldig en zorgt ervoor dat de klant uitermate tevreden is met hoe de zonnepanelen op het dak liggen.
  • Je kijkt of je nog ondersteuning nodig hebt op het dak of ondersteunt de Elektromonteur bij het kabeltraject. Het is echt teamwerk.

Wij vragen voor deze functie

  • Een LBO+ / MBO niveau bij voorkeur in de bouw of techniek.
  • Je bent klantvriendelijk en representatief.
  • Je werkt nauwkeurig en probeert altijd zo mooi mogelijk de zonnepanelen op het dak te leggen.
  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Je hebt een VCA diploma, heftruck / hoogwerker certificaat of bent bereid deze te halen.

Werken bij Prior

Prior werkt mee aan de verduurzaming van Nederland en meer specifiek in de regio Zeeland. Stap voor stap werken wij aan een schone toekomst met zonnepanelen, zonneboilers, zonnecollectoren en energie zuinige verlichting. Wij vinden het fantastisch om duurzaam bezig te zijn en zijn trots op ons vak.

Volop opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Dat je een goed salaris ontvangt is bij ons vanzelfsprekend. Bij ons krijg je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen zodat jij als Dakspecialist kan doorgroeien binnen Prior.

Word Dakspecialist

Wil jij meehelpen om Nederland duurzaam te maken met de nieuwste techniek? Solliciteer dan bij ons! Het belangrijkste vinden we dat je laat weten waarom jij bij Prior past, wat jouw ervaring is en wat jouw diploma’s of (veiligheids-) certificaten zijn. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken. Je mag ook een mail sturen naar solliciteren@priorpersoneelsdiensten.nl  Tot snel!