Prior Personeelsdiensten is voor een klant actief in de Grond, Weg- en Waterbouw opzoek naar een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider/calculator draag je zorg voor calculaties en begrotingen, het opstellen van offertes en daarnaast de werkvoorbereiding van aangenomen projecten op het gebied van GWW- en infrawerkzaamheden. Je beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van offerte-aanvragen en ook het bewaken van budgetten, inkopen van materialen en de gehele projectvoortgang behoort tot te dagelijkse werkzaamheden. Tevens is een bijdrage aan de KAM-uitvoering en vastlegging een onderdeel van je werk.

Het is een zeer afwisselende en dynamische functie waarbij je zowel technisch inhoudelijk als administratieve en organisatorische werkzaamheden verricht. Je werkt in teamverband, samen met de bedrijfsleiders, calculatoren, projectleiding en uitvoerders en heb je veelvuldig contact met externe relaties.

We zijn opzoek naar iemand in het bezit van een afgeronde technische diploma en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie en je beschikt over een goed technisch en praktisch inzicht, doorzettingsvermogen en je bent goed in staat om het overzicht te bewaren. Wij zijn op zoek naar iemand die organisatorisch sterk is, goed kan samenwerken, stressbestendig is en een flexibele instelling heeft. Je hebt een oplossingsgerichte houding en je denkt in mogelijkheden en kansen. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je een goede kennis van het MS-Office pakket.

Contract: 12 maanden met optie tot vast.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Ervaring:

  • Werkvoorbereider GWW + Infra: 3 jaar (Aanbevolen)

Opleiding:

  • HBO (Aanbevolen)

Taal:

  • Engels (Aanbevolen)
  • Nederlands (Vereist)